Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: 200 παίκτες και άλλα στο battle royale του Call of Duty: Modern Warfare

*
Το battle royale mode του Call of Duty: Modern Warfare φαίνεται πως αποκαλύφθηκε πρόωρα μέσω μεγάλης διαρροής. Γνωστός leaker στα της σειράς πόσταρε τον τεράστιο χάρτη που θα προσφέρει το εν λόγω τμήμα του παιχνιδιού και τον οποίο μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια του άρθρου.



Το battle royale mode θα εμφανιστεί στις αρχές του 2020 και έχει δημιουργηθεί από την Infinity Ward και την Raven.





Στη διαρροή αναφέρονται ακόμη σημεία ενδιαφέροντος, perks και killstreaks, με τον αριθμό των παικτών να φτάνει στο 200 και με modes για solo και ομάδες 2 και 4 μονάδων. Όσοι παρατήρησαν το χάρτη μάλιστα, σημειώνουν πως μέσα στο μεγάλο map υπάρχουν και οι χάρτες των Ground War και Spec Ops.



Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο μηχανισμός του respawn, αφού τα Respawn Tokens μπορούν να γίνουν loot και να για να ξεκινήσετε το respawn ενός συμπαίκτη σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Respawn Token σας και να σύρετε το σώμα του στο Ασθενοφόρο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπει ο παίκτης στο Gulag queue, μέχρι να απενεργοποιηθεί η διαδικασία και να σταματήσουν οι επανεμφανίσεις ηρώων. Στο Gulag οι παίκτες θα πρέπει να δίνουν μάχες 1vs1, ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να ποντάρουν και τα Plunder τους.

Στα υπόλοιπα της διαρροής, οι αποστολές θα περιλαμβάνουν τα Assassination (εξόντωση συγκεκριμένου παίκτη), Domination (κυριαρχία ενός συγκεκριμένου σημείου) και Scavanger Hunt (συλλογή Scavenger Crates). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinite Dreams Inc.

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*